Categorii

Dispozitiv pentru extragerea capuselor Dr. Kapiller

NOU confirmare după plasare comandă Dispozitiv pentru extragerea capuselor Dr. Kapiller
Vizualizari: 18 Cod produs: 0002.01
Disponibilitate: confirmare după plasare comandă
12,00 Lei Fără TVA: 10,08 Lei
Cant: Adaugă în Coş

Suport clienti:

Telefon: 0769 266 247 sau Email: office@newmed.ro 

Metodă validare comandă:

Verificare >  Confirmare telefonică > Procesare și Livrare

Comanda neconfirmată nu creează obligații din partea părților contractante.

Transport GRATUIT la comenzi de peste 595 Lei TVA inclus

Taxa de livrare standard este de 23 Lei cu TVA inclus (comenzi > 595 Lei cu TVA si < 3 Kg)

Taxa de livrare la produsele voluminoase şi/sau grele, indiferent de valoare, se comunică telefonic.

Instrument Dr. Kapiller pentru extragerea capuselor.

Instrumentul Dr. Kapiller este un dispozitiv medical special pentru extragerea capuselor.

Dispozitivul pentru extragerea capuselor Dr. Kapiller se poate utiliza doar in cazul in care capusa a apucat sa ingurgiteze sange. Daca observati din timp capusa care s-a fixat in piele si aceasta nu a apucat sa ingurgiteze sange, atunci se recomanda utilizarea Pensei de scos capuse.

Metoda de utilizare a dispozitivului Dr. Kapiller:

1. Despachetati dispozitivul Dr. Kapiller de unica folosinta pentru extragerea capuselor. Capsati cele doua capete astfel incat dispozitivul sa fie gata pentru extragerea capuselor.

2. Intindeti pielea din jurul capusei, astfel incat aceasta sa fie pozitionata in zona centrala cea mai inalta a pielii.

3. Aplicati pe piele o solutie dezinfectanta eficienta, in jurul muscaturii capusei, cu ajutorul unui tampon imbibat din bumbac sau tifon.

4. Glisati fanta in forma de V a dispozitivului sub „gatul” capusei, astfel incat capul capusei sa fie introdus in fanta.

5. Apasati dispozitivul pentru extragerea capuselor pe pielea pacientului, rotindu-l alternativ la dreapta si la stanga de opt-zece ori. Ca urmare, capusa se va desprinde in scobitura ”lingurii”. Locul muscaturii de capusa trebuie tratat cu o solutie dezinfectanta eficienta. Dupa aceea, dispozitivul pentru extragerea capuselor impreuna cu capusa trebuie aruncate. De exemplu, le puteti reintroduce in ambalajul dispozitivului si arunca intr-un recipient pentru deseuri periculoase aflat la orice institut de sanatate umana sau veterinara sau capusa poate fi testata intr-un laborator pentru a identifica eventuale bacterii care provoaca Borelioza (sau boala Lyme).

Trebuie evitata strivirea corpului capusei, deoarece facand acest lucru, agentii patogeni precum cei ai boreliozei (boala Lyme) si arbovirusii (virusul FSME - Meningoencefalita) pot fi eliberati direct in rana intepaturii. Acesta este si motivul pentru care capusele nu trebuie stropite cu ulei, vaselina etc, cat timp se afla pe piele, intrucat acestea duc de asemenea la distrugerea corpului lor, imprastiind agentii patogeni in rana.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: