Generator de ozon Korona L 5 MED

CONFIRMARE DUPĂ PLASARE COMANDĂ Generator de ozon Korona L 5 MED
Vizualizari: 1067 Cod produs: L 5 MED
Disponibilitate: CONFIRMARE DUPĂ PLASARE COMANDĂ
2.699,00 Lei Fără TVA: 2.268,07 Lei
Cant: Adaugă în Coş

Generatoarele de ozon Korona L 5 MED sunt purificatoare inovatoare, portabile, programabile, care utilizează ozonul pentru dezinfecţia şi decontaminarea apei şi a aerului din încăperi. Proiectarea şi producţia acestor generatoare se realizează exclusiv în Europa, beneficiind de un standard de calitate foarte înalt şi utilizând componente fabricate în Europa.

Ozonul (O3) un gaz instabil şi înalt reactiv derivat din oxigen, care se formează atunci când moleculele de oxigen (O2) sunt rupte în urma expunerii la raze ultraviolete sau descărcări electrice.

Ozonul este un oxidant extrem de puternic, având o putere de oxidare de aproximativ 3000 de ori mai mare decât a clorului. Folosirea lui este mai puţin periculoasă decât a oxidanţilor convenţionali şi nu dă naştere la produse poluante în urma utilizării. Datorită instabilităţii, moleculelor sale şi faptului că se descompune rapid în oxigen, ozonul nu poate fi depozitat sau transportat, ci trebuie creat la faţa locului cu ajutorul generatoarelor de ozon.

În apă sau aer, ozonul este capabil să oxideze majoritatea compușilor organici şi anorganici, transformându-i în compuşi inerţi. Majoritatea poluanţilor de mediu ce se găsesc în apă sunt neutralizaţi prin tratarea cu ozon. De exemplu tratarea cu ozon elimină metalele grele din apă, inclusiv compuşii complecşi organo-metalici prin oxidarea sărurilor metalice şi transformarea lor în oxizi insolubili cu toxicitate redusă, care vor precipita şi pot fi uşor înlăturaţi prin filtrare convenţională.

Ozonul este şi un germicid extrem de puternic, având o arie largă de acţiune ce duce la eradicarea activităţii microbiologice. Fumigarea cu ozon este o modalitate eficace de eliminare a agenţilor patogeni ai plantelor şi animalelor, cu rezultate excepţionale în purificarea apei, băuturilor, acvacultură, acvaristică, horticultură şi depozitarea alimentelor. Acest tratament a demonstrat extinderea perioadei de păstrare pentru legume şi fructe, prin eliminarea bacteriilor de pe suprafaţa acestora, ce produc alterarea.

 

De asemenea fumigarea cu ozon elimină pericolul asociat cu manipularea şi aplicarea clorului sau a altor soluţii pentru albirea rufelor şi dezinfectare, mai ales atunci când acestea sun folosite în spaţii neventilate, ozonul având proprietatea de a se descompune rapid, nu se acumulează şi nu lasă reziduuri toxice care poluează aerul.

Ozonul este un dezodorizant foarte eficient, având capacitatea unică de a elimina mirosurile neplăcute ce afectează calitatea aerului din spaţiile interioare cum ar fi fumul de ţigară, substanţele organice volatile şi mirosurile provenite de la gătit. Fumigarea cu ozon înlătură mirosurile persistente de vopsele, după renovarea locuinţelor, distruge mucegaiurile şi fungii din beciuri, subsoluri etc. Constituind un tratament eficace pentru dezodorizarea şi sterilizarea frigiderelor, răcitoarelor şi camerelor frigorifice.

Ozonul poate fi îndepărtat din aer şi apă cu ajutorul filtrelor cu cărbune, acesta fiind descompus imediat în oxigen la contactul cu granulele de carbon activ. Rapidă dezactivare a ozonului este proprietatea de bază ce permite aplicarea lui în ecosisteme artificiale cum ar fi acvacultură, unde acesta distruge agenţii patogeni şi îmbunătăţeşte calitatea apei.

Deoarece ozonul este toxic pentru peşti, apa este tratată într-un vas separat, conectat la acvariu printr-o pompă de recirculare (sau peştii pot fi scoşi din acvariu şi reintroduşi după 15 minute de la aplicarea tratamentului), în acest mod peştii nefiind direct expuşi acţiunii ozonului.

Ozonarea apei potabile, care datorită învechirii instalaţiilor are o calitate deficitară, aduce beneficii certe, tratamentul transformând apa contaminată în apă proaspătă, inodoră şi incoloră. Ozonarea periodică a rezervoarelor de depozitare a apei potabile sau a apei de ploaie reciclată inhibă dezvoltarea microorganismelor anaerobe ce se dezvoltă în mod obişnuit în interiorul acestora. Ozonarea este de asemenea un tratament eficace pentru apă contaminată cu săruri solubile de fier şi magneziu, transformând aceste săruri în precipitate solide, uşor de eliminat prin filtrare.

Ozonarea poate fi aplicată apei folosite pentru baie şi apei din piscine, fiind un tratament alternativ pentru evitarea contactului direct cu compuşii secundari rezultaţi în urma procesului de clorinare. Spre deosebire de oxidanţii convenţionali cum sunt clorurile, ozonul nu generează compuşi secundari periculoşi ce pot contamina utilizatorii piscinei şi mediul.

Într-o lume din ce în ce mai conştientă de pericolele poluării mediului, ozonul este de departe cel mai eficient şi ecologic oxidant, destinat tratării şi descompunerii contaminanţilor organici şi anorganici.

Ozonatorul generează o cantitate suficientă de ozon, fiind recomandat pentru o largă varietate de aplicaţii.

Aplicații ale generatorului de ozon Korona L 5 MED

Tratamentul leziunilor pielii, vindecarea piciorului diabetic, tratamentul abraziunilor și rănilor la om și animale, ozonarea apei potabile și pregătirea infuziilor de ierburi, ozonarea apei pentru comprese și altele (în consultare cu medicul, cu consimțământul acestuia și În conformitate cu instrucțiunile sale; Ozonatorul este folosit si in dezinfectia aerului conditionat pentru automobile, frigidere, dulapuri, mobilier, locuri dificil de accesat, transfer de ozon in locuri distante de la generator (pana la 10 m) si altele.

Specificaţii tehnice:
Tensiunea de alimentare - 230 VAC / 50 Hz
Consumul de energie - 80 W
Pompă de aer extra - construită, difuzor drenat pentru ozonarea individuală a apei (5L - 15min.), Manșon utilizat în ozonarea piciorului diabetic, 10 bucăți de canalizare medicală (atestare)
Controlere - cronometru de timp de lucru, cronometru, diodă de alimentare, diodă de producere a ozonului
Metoda de producere a ozonului - descărcări de coroane silențioase, tehnologie proprietară (lampă din oțel-sticlă acoperită cu aliaj de platină-iridiu se face în laboratorul nostru); O tehnologie originală inovatoare, bazată pe convertoare de curent înalt furnizate cu 230 VAC (nu este o tehnologie defectă defectuoasă care utilizează furnizori indirecți de 12 VDC)
Sprijinirea gazului - aerului
Dimensiuni - 310/230/120 mm
Greutate - 5 kg
Carcasă - oțel galvanizat acoperit cu pulbere
Garanția - ozonatorul are o garanție standard de 4 ani
Eficiență - 2 ÷ 5 g / h (2 000 ÷ 5 000 mg / h); Performanța depinde de umiditate, temperatură și calitatea aerului
Durata de viata - fara limite
Timp de funcționare continuu - fără limite
Certificat - CE

Produs în Europa la standarde ridicate!

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: