Termenii și condițiile generale de utilizare

Termenii si conditiile de utilizare a www.newmed.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Înainte de a utiliza magazinul nostru virtual, va rugam sa cititi cu mare atentie enunturile de mai jos, care se aplica acestui magazin virtual si tuturor materialelor publicate in interiorul lui!
Prin accesarea si folosirea Magazinului Virtual, confirmati ca ati citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea magazinului virtual de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. În cazul în care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam încetati navigarea pe acest Magazin Virtual.
Va multumim pentru accesarea site-ului www.newmed.ro (denumit în cele ce urmeaza "Magazin Virtual"). Accesul la prezentul Magazin Virtual precum si folosirea lui sunt permise numai în concordanta cu termenii si conditiile de mai jos si cu legea Statului Român. Pentru utilizarea acestui Magazin Virtual este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii în totalitate.

IDEEA POP-UP S.R.L. este reprezentant autorizat MEDISAL S.R.L., CUI: RO 18958171, Registrul Comertului: J26/1343/2006, sediu social si punct de lucru: str. Gheorghe Doja, nr. 234, cod postal 540236, Targu Mures, jud. Mures, si are rolul de intermediere a vanzarilor in numele societatii comerciale MEDISAL S.R.L.. Toate comenzile generate prin acest Magazin Virtual vor fi insotite de documente fiscale, certificate de garantie si note de transport emise de societatea comerciala MEDISAL S.R.L.


Acest Magazin Virtual este controlat si operat de: IDEEA POP-UP S.R.L. (denumit în continuare " NEWMED "), Sediu social: Str. Prunului, nr. 14, bl. E1, sc. B, ap. 1, loc. BRASOV, Jud. BRASOV, cod: 500318; Cod unic de inregistrare: RO 30950738; Inregistrata la Registrul Comertului: J8/1849/2012; Telefon mobil: 0769.266.247; E- mail: office@newmed.ro. NEWMED, prin www.newmed.ro îsi asuma dreptul de a putea efectua orice fel de modificari asupra continutului Magazin-ului Virtual cât si asupra acordului de utilizare fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori în acest sens.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci când aceste informatii i se cer pentru completarea unui formular de comanda on-line. În cazul în care www.newmed.ro are motive sa suspecteze ca aceste informatii sunt false, îsi rezerva dreptul de a restrictiona accesul la serviciile oferite de Magazinul Virtual. Restrictionarea accesului poate însemna stergerea/invalidarea oricarei comenzi on-line si a tuturor informatiilor pe care le contin acestea si interzicerea accesului la serviciile www.newmed.ro.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

NEWMED respecta legile în vigoare privind confidentialitatea datelor cu caracter personal fiind inregistrat ca operator cu nr. 28200.
NEWMED se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor Magazinului Virtual catre terti cu care nu are un contract de colaborare si sa le foloseasca numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si în scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
NEWMED nu încurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice) cu care nu are un contract de colaborare, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit, scris, prealabil. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.newmed.ro adresa sa de email pentru lansarea unei comenzi si/sau pentru activitati ulterioare de marketing direct poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a NEWMED, fie printr-o cerere scrisa trimisa pe adresa: Str. Prunului, nr. 14, bl. E1, sc. B, ap. 1, loc. BRASOV, Jud. BRASOV, cod: 500318, fie printr-un mesaj de „Dezabonare", expediat conform instructiunilor din mesajele de informare (newsletter).

LIMITE ALE UTILIZARII MAGAZINULUI VIRTUAL

Atunci când accesati Magazinul Virtual declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai în scopuri legale. Mai exact va obligati sa:
a) nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui Magazin Virtual;
b) nu veti permite sau nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca Magazinul Virtual pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale în vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator, rasista etc;
c) nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului" (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Magazinul Virtual, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati în instanta, civil si penal.
Prin accesarea si utilizarea acestui Magazin Virtual declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati NEWMED în justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Magazinul Virtual si a Internetului, cât si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita în vreun fel sau provocata direct sau indirect de NEWMED ca urmare a încalcarii sau ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.
În vederea exercitarii drepturilor sus mentionate, puteti solicita de la NEWMED acest lucru, printr-o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata, pe adresa Str. Prunului, nr. 14, bl. E1, sc. B, ap. 1, loc. BRASOV, Jud. BRASOV, cod: 500318. NEWMED va fi obligata sa va comunice masurile luate precum si daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastra, în termen de 5 zile lucratoare de la data primirii cererii.

COPYRIGHT (Drepturile de autor)

Drepturi de autor: IDEEA POP-UP S.R.L.. Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la textele, imaginile, sunetele, programele software, precum si orice alte materiale din interiorul acestui Magazin Virtual sunt proprietatea exclusiva a IDEEA POP-UP S.R.L., sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.
Este permisa navigarea pe Magazinul Virtual, reproducerea unor pasaje prin printare, descarcare pe disc, si înstrainarea catre alte persoane, dar, în toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adica numai în scop informational sau personal. Nici o reproducere a oricarei parti a acestui Magazin Virtual nu poate fi vânduta sau distribuita în scopuri comerciale si nici nu poate fi modificata sau folosita în alte lucrari, publicatii sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tiparit, sau postata pe alt site. NEWMED nu acorda vizitatorilor acestui Magazin Virtual nici un fel de licenta sau drept asupra materialelor postate si/sau descarcate de pe Magazin Virtual, precum si în ceea ce priveste continutul si structura prezentului Magazin Virtual.

SECURITATE

Informatiile din formularul de comanda si din cel de AUTENTIFICARE vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. NEWMED asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decât în cazul în care acest lucru este solicitat de autoritatile publice în baza legilor române. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate în conformitate cu legile în vigoare.

AUTENTIFICAREA

Autentificarea este modul prin care noi va putem identifica în functie de adresa de e-mail si o parola. Astfel accesam informatiile furnizate de dumnevoastra pentru livrare si facturare. Pentru a va autentifica trebuie mai întâi sa va înregistrati completând formularul corespunzator. Toate detalii dumneavoastra sunt securizate, iar noi nu le vom face niciodata publice, nici nu le vom încredinta altor persoane. Înregistrarea unui cont este obligatorie pentru a cumpara din magazinul nostru virtual.
În cazul în care sunteti pentru prima data în Magazinul Virtual, este necesar sa va înregistrati ca si client, selectând optiunea " CONT NOU / AUTENTIFICARE " (înregistrare). Acest lucru va simplifica executarea unei comenzi ulterioare, datele initiale fiind înregistrate în baza de date, iar la urmatoarea intrare în Magazinul Virtual vor fi necesare numai datele de autentificare. La introducerea datelor Dvs., toate câmpurile cu scris îngrosat (bold-it) sunt obligatoriu de completat.

PRODUSE SI PRETURI

Specificatiile, imaginile postate sau preturile produselor prezente pe acest Magazin Virtual sunt informative si pot fi schimbate fara o înstiintare prealabila (cu exceptia cazului în care înaintati o comanda on line si comanda este confirmata telefonic de catre un reprezentant al societatii noastre. NEWMED nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al Magazinului Virtual www.newmed.ro este lipsit de erori. Imaginile care sunt prezentate pe Magazinul Virtual sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putând diferi de acestea numai în ceea ce priveste culoarea, aspectul, design s.a.m.d.. NEWMED nu garanteaza, disponibilitatea în stoc a produselor afisate pe Magazinul Virtual www.newmed.ro, motiv pentru care va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda în cazul în care anumite produse nu mai apar în oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc). Daca plata se face în avans, clientul va avea dreptul de a primi înapoi banii platiti pentru produsul respectiv. În toate cazurile în care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor încasate deja de MEDISAL S.R.L. prin magazin virtual NEWMED.ro, dar nu si alte despagubiri. Pentru evitarea oricaror neplaceri va rugam sa apelati la reprezentantii NEWMED. Fiecare comanda primita prin intermediul Magazinului Virtual www.newmed.ro va fi verificata si confirmata telefonic.Toate preturile din acest Magazin Virtual, sunt exprimate în Lei si includ toate taxele, exceptie facând contravaloarea trasportului produselor comandate. Plata se poate face Ramburs în numerar la curier în momentul livrarii, sau cu Ordin de Plata în contul bancar al MEDISAL S.R.L. in contul RO42 OTPV 3200 0009 3303 RO01, deshis la OTP Bank Tg Mures.

ACHIZITIONAREA DE PRODUSE

Pentru a putea achizitiona produse va rugam sa completati formularul de comanda on-line existent în cadrul Magazinului Virtual sau sa va adresati telefonic, unui reprezentant al NEWMED, la numerele de telefon afisate pe www.newmed.ro. În cadrul lansarii unei comenzi on-line veti fi contactat de un reprezentant al NEWMED pentru a stabili: disponibilitatea produselor în stoc, conditiile, modalitatile si termenele de livrare, modalitatile de plata, informatii despre termenele de garantie a produselor, etc.

CERTIFICATE DE CONFORMITATE SI GARANTIE

Toate produsele comercializate sunt noi, au marcaj CE (sunt omologate şi înregistrate într-o ţară din Uniunea Europeană) pentru a putea fi folosite în reţeaua medicală. Produsele vândute de MEDISAL S.R.L. prin intermediul magazinului virtual www.newmed.ro se trimit în ambalajul lor original şi sunt însoţite obligatoriu de Certificat de garanţie emis de MEDISAL S.R.L..
Garanția produselor este în general de 12 luni, cu excepția accesoriilor, produselor de unică folosință sau a materialelor sanitare. Garanția se aplică numai defectelor de fabricare. Aceasta se limitează la alegerea MEDISAL S.R.L., la repararea sau la înlocuirea piesei/produsului cu excluderea în mod particular a plății de despăgubiri sau a unei taxe.
Orice reclamaţie în perioada de garanţie se va lua în considerare numai cu prezentarea Certificatului original de garanţie emis de MEDISAL S.R.L. şi copia facturii fiscale. Reparaţiile în perioada de garanţie se execută  numai la sediul firmei.

CONTINUTUL MAGAZINULUI VIRTUAL

Nici o informatie continuta în acest site nu constituie o recomandare pentru investire în vreun serviciu si/sau produs oferit de NEWMED sau în IDEEA POP-UP S.R.L..
Nici IDEEA POP-UP S.R.L. si nici angajatii sai nu pot fi facuti raspunzatori pentru vreo pierdere, distrugere, sau cheltuiala (incluzând, dar fara a se limita la orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta) care poate decurge din accesul sau folosinta prezentului Magazin Virtual.
NEWMED îsi rezerva dreptul de a face schimbari si corecturi în prezentul Magazin Virtual, atunci când apare necesitatea fara nici o notificare prealabila.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

NEWMED nu îsi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, în ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile, s.a.m.d., postate pe Magazinul Virtual. În eventualitatea în care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse în bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat înca, NEWMED îsi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe Magazinul Virtual cu titlu informativ, caracteristicile tehnice finale, componenta standard a produselor precum si pretul lor final va fi stabilit de comun accord în contractele de vânzare-cumparare încheiate între parti.

DECLARATIE DE NON-GARANTIE

*CITITI CU ATENTIE !!!* Întelegeti si sunteti de acord ca utilizati Magazinul Virtual www.newmed.ro pe propriul dumneavoastra risc. Serviciul este furnizat „ca atare" si "în forma disponibila" si în masura maxim admisibila permisa de lege. NEWMED nu recunoaste, în mod expres, nicio garantie, explicita sau implicita, privind Magazinul Virtual www.newmed.ro si utilizarea de catre dumneavoastra a acestuia, incluzând, dar fara a se limita la garantiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acuratete si ne-încalcare a drepturilor de autor. Societatea nu-si asuma responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un tert sau la care se face reclama sau al oricarui website este conectat la acesta sau este prezentat pe orice banner sau material publicitar, iar NEWMED nu va fi parte si nu va fi responsabil în nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzactii între dumneavoastra si terti furnizori de produse sau servicii. Ca si în cazul achizitiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau în orice mediu, trebuie sa va folositi cea mai buna judecata si sa manifestati atentie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informatie, orala sau scrisa, obtinuta de dumneavoastra de la NEWMED sau prin intermediul www.newmed.ro nu va creea vreo garantie nespecificata în mod expres în prezenta Declaratie privind termenii de furnizare a serviciului.

DECLARATIA DE LIMITARE A RASPUNDERII

*CITITI CU ATENTIE !!!* Întelegeti si sunteti de acord ca NEWMED nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinta sau exemplare, care includ, fara limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientela, utilizare, date sau alte pierderi imateriale, derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Magazinul Virtual; (b) declaratii sau conduita a oricarui tert în ceea ce priveste Magazinul Virtual; (c) inexactitati, greseli sau erori de continut; (d) leziuni personale sau daune aduse proprietatii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul si utilizarea de catre dumneavoastra a Magazinul Virtual; (e) orice defecte de program, virusi, „cai troieni" sau entitati similare, care pot fi transmise Magazinului Virtual sau prin acesta de catre un tert; sau (f) orice alta chestiune privind Magazinul Virtual, indiferent ca se bazeaza pe garantie, contract, prejudiciu sau orice alta teorie juridica.

COMPENSATIE

Sunteti de acord ca, pe cheltuiala proprie, sa despagubiti, sa protejati NEWMED, pe angajatii, agentii si reprezentantii acesteia împotriva oricarei reclamatii, reclamatii ipotetice, urmariri judiciare, actiuni juridice sau proceduri administrative care deriva din sau este corelata cu utilizarea Magazinului Virtual sau accesul la acesta, respectiv din încalcarea prezentei Declaratii de catre dumneavoastra.

DECLARATIE DE RENUNTARE SI INDIVIZIBILITATE

Neexercitarea sau neexecutarea de catre oricare dintre parti a oricarui drept sau prevedere a declaratiei privind termenii de furnizare a serviciului nu va constitui o renuntare la dreptul sau prevederea respectiva. Daca oricare dintre prevederile declaratiei privind furnizarea serviciului, inclusiv Declaratia de non-garantie sau Limitarea raspunderii, sunt declarate neintemeiate, neexecutorii sau nule de catre o Instanta de Judecata, partile cad totuti de acord ca Instanta sa depuna eforturi pentru a transpune în practica intentiile partilor asa cum sunt reflectate în prevederea respectiva, iar celelalte prevederi ale declaratiei ramân valabile si în vigoare.

LEGISLATIA ÎN VIGOARE

Aceasta declaratie privind conditiile de furnizare a serviciului va fi guvernata si interpretata în conformitate cu legile României, fara a lua în considerare conflictul între prevederile legale. Orice actiune intentata de Dumneavoastra împotriva NEWMED în temeiul prezentei declaratii va fi înaintata exclusiv instantelor din România si orice actiune intentata de NEWMED împotriva Dumneavoastra în temeiul prezentei declaratii va fi prezentata, la alegerea NEWMED, instantelor din România de la sediul NEWMED sau instantelor corespunzatoare din jurisdictia în care domiciliati. Dumneavoastra si NEWMED consimtiti astfel si va supuneti în mod irevocabil jurisdictiei personale si locatiei acestor instante.

LITIGII

Orice litigii ce izvorasc din utilizarea, vizitarea si/sau efectuarea unei comenzi prin intermediul Magazinului Virtual www.newmed.ro, vor fi supuse spre solutionare Instantelor Judecatoresti competente de la sediul NEWMED situat la adresa: Str. Prunului, nr. 14, bl. E1, sc. B, ap. 1, loc. BRASOV, Jud. BRASOV, cod: 500318.

Pentru solutionarea conflictelor sau neintelegerilor va rugam accesati link-ul: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO