Termenii și condițiile generale de utilizare

Termenii şi condiţiile de utilizare a www.newmed.ro
 
1. ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Înainte de a utiliza magazinul nostru virtual, vă rugăm să citiţi cu mare atenţie enunţurile de mai jos, care se aplică acestui magazin virtual şi tuturor materialelor publicate în interiorul lui!
Prin accesarea şi folosirea Magazinului Virtual, confirmaţi că aţi citit şi acceptat aceşti termeni şi condiţii. Utilizarea magazinului virtual de către dumneavoastră implică acceptarea necondiţionată a acestor termeni şi condiţii. În cazul în care nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii, vă rugăm încetaţi navigarea pe acest Magazin Virtual.
Vă mulţumim pentru accesarea site-ului www.newmed.ro (denumit în cele ce urmează "Magazin Virtual"). Accesul la prezentul Magazin Virtual precum şi folosirea lui sunt permise numai în concordanţă cu termenii şi condiţiile de mai jos şi cu legea Statului Român. Pentru utilizarea acestui Magazin Virtual este necesară citirea şi acceptarea acestor termeni şi condiţii în totalitate.
IDEEA POP-UP S.R.L. este reprezentant autorizat MEDISAL S.R.L., CUI: RO 18958171, Registrul Comerţului: J26/1343/2006, sediu social şi punct de lucru: str. Gheorghe Doja, nr. 234, cod poştal 540236, Târgu Mureş, jud. Mureş, şi are rolul de intermediere a vânzărilor în numele societăţii comerciale MEDISAL S.R.L.. Toate comenzile generate prin acest Magazin Virtual vor fi însoţite de documente fiscale, certificate de garanţie şi note de transport emise de societatea comercială MEDISAL S.R.L.
Acest Magazin Virtual este controlat şi operat de: IDEEA POP-UP S.R.L. (denumit în continuare " NEWMED "), Sediu social: Str. Prunului, nr. 14, bl. E1, sc. B, ap. 1, loc. BRAŞOV, Jud. BRAŞOV, cod: 500318; Cod unic de înregistrare: RO 30950738; Înregistrată la Registrul Comerţului: J8/1849/2012; Telefon mobil: 0769.266.247; E- mail: office@newmed.ro. NEWMED, prin www.newmed.ro îşi asumă dreptul de a putea efectua orice fel de modificări asupra conţinutului Magazin-ului Virtual cât şi asupra acordului de utilizare fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

2. OBLIGAŢIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligaţia de a furniza informaţii reale şi corecte despre persoana sa atunci când aceste informaţii i se cer pentru completarea unui formular de comandă on-line. În cazul în care www.newmed.ro are motive să suspecteze că aceste informaţii sunt false, îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul la serviciile oferite de Magazinul Virtual. Restricţionarea accesului poate însemna ştergerea/invalidarea oricărei comenzi on-line şi a tuturor informaţiilor pe care le conţin acestea şi interzicerea accesului la serviciile www.newmed.ro.

3. POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

NEWMED respectă legile în vigoare privind confidenţialitatea datelor cu caracter personal fiind înregistrat ca operator cu nr. 28200.
NEWMED se angajaza să nu transmită datele personale ale utilizatorilor Magazinului Virtual către terţi cu care nu are un contract de colaborare şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia.
NEWMED nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice) cu care nu are un contract de colaborare, nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit, scris, prealabil. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.newmed.ro adresa sa de email pentru lansarea unei comenzi şi/sau pentru activităţi ulterioare de marketing direct poate opta ca aceasta să fie ştearsă din baza de date a NEWMED, fie printr-o cerere scrisă trimisă pe adresa: Str. Prunului, nr. 14, bl. E1, sc. B, ap. 1, loc. BRAŞOV, Jud. BRAŞOV, cod: 500318, fie printr-un mesaj de „Dezabonare", expediat conform instrucţiunilor din mesajele de informare (newsletter).
Datele personale ale Clienţilor transmise în timpul înregistrării sunt procesate în mod confidenţial exclusiv cu scopul de a realiza comenzi şi, în funcţie de decizia Clientului exprimată în comandă, acestea pot fi procesate cu scopuri de marketing. Clientul are dreptul de a-şi consulta, de a-şi completa şi de a-şi actualiza datele personale, de a opri temporar sau permanent procesarea acestora sau de a le şterge dacă acestea sunt incomplete, neactuale neadevărate sau au fost culese prin nerespectarea legii. Clientul are, de asemenea, dreptul de a depune o contestaţie în privinţa procesării datelor personale cu scopuri de marketing.

4. LIMITE ALE UTILIZĂRII MAGAZINULUI VIRTUAL

Atunci când accesaţi Magazinul Virtual declaraţi că sunteţi de acord să folosiţi acest serviciu numai în scopuri legale. Mai exact vă obligaţi să:
A) nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, acordaţi licenţe, creaţi produse derivate, transferaţi său vindeţi orice fel de informaţie său servicii obţinute de pe său prin intermediul acestui Magazin Virtual;
B) nu veţi permite sau nu veţi autoriza vreo terţă persoană să folosească Magazinul Virtual pentru a transmite sau a recepţiona material care contravine oricărei legi sau dispoziţii legale în vigoare, de natură obscenă, ameninţător, agresiv, defăimător, rasistă etc;
C) nu veţi desfăşura şi nu veţi permite desfăşurarea activităţilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului" (Denial of Service); utilizatorii care violează securitatea Magazinul Virtual, a sistemelor sau reţelelor serverelor pe care acesta este menţinut pot fi acţionaţi în instanţă, civil şi penal.
Prin accesarea şi utilizarea acestui Magazin Virtual declaraţi că sunteţi de acord să exoneraţi de răspundere şi să nu acţionaţi NEWMED în justiţie cu privire la orice pretenţie ridicată de către un terţ, rezultată din utilizarea Magazinul Virtual şi a Internetului, cât şi cu privire la orice pierdere (directă, indirectă, pe cale de consecinţă sau de altă natură), cost, acţiune, proces, pretenţie, stricăciune, prejudiciu, cheltuială (inclusiv cheltuieli de judecată) sau altă răspundere, suferită în vreun fel sau provocată direct sau indirect de NEWMED ca urmare a încălcării sau ignorării de către vizitator a acestor termeni şi condiţii.
În vederea exercitării drepturilor sus menţionate, puteţi solicita de la NEWMED acest lucru, printr-o cerere întocmita în formă scrisă, datată şi semnată, pe adresa Str. Prunului, nr. 14, bl. E1, sc. B, ap. 1, loc. BRAŞOV, Jud. BRAŞOV, cod: 500318. NEWMED va fi obligată să vă comunice măsurile luate precum şi dacă este cazul, numele terţului căruia i-au fost dezvăluite datele cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastră, în termen de 5 zile lucrătoare de la data primirii cererii.

5. COPYRIGHT (Drepturile de autor)

Drepturi de autor: IDEEA POP-UP S.R.L.. Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală cu privire la textele, imaginile, sunetele, programele software, precum şi orice alte materiale din interiorul acestui Magazin Virtual sunt proprietatea exclusivă a IDEEA POP-UP S.R.L., sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.
Este permisă navigarea pe Magazinul Virtual, reproducerea unor pasaje prin printare, descărcare pe disc, şi înstrăinarea către alte persoane, dar, în toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adică numai în scop informaţional sau personal. Nici o reproducere a oricărei părţi a acestui Magazin Virtual nu poate fi vânduta sau distribuită în scopuri comerciale şi nici nu poate fi modificată sau folosită în alte lucrări, publicaţii sau site-uri, fie că este vorba de un format electronic sau tipărit, sau postată pe alt site. NEWMED nu acordă vizitatorilor acestui Magazin Virtual nici un fel de licenţă sau drept asupra materialelor postate şi/sau descărcate de pe Magazin Virtual, precum şi în ceea ce priveşte conţinutul şi structura prezentului Magazin Virtual.

6. SECURITATE

Informaţiile din formularul de comandă şi din cel de AUTENTIFICARE vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoţii, etc. NEWMED asigură utilizatorii săi că nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale către terţi, decât în cazul în care acest lucru este solicitat de autorităţile publice în baza legilor române. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entităţi vor fi sancţionate în conformitate cu legile în vigoare.

7. AUTENTIFICAREA

Autentificarea este modul prin care noi vă putem identifica în funcţie de adresa de e-mail şi o parolă. Astfel accesăm informaţiile furnizate de dumnevoastră pentru livrare şi facturare. Pentru a vă autentifica trebuie mai întâi să vă înregistraţi completând formularul corespunzător. Toate detalii dumneavoastră sunt securizate, iar noi nu le vom face niciodată publice, nici nu le vom încredinţa altor persoane. Înregistrarea unui cont este obligatorie pentru a cumpăra din magazinul nostru virtual.
În cazul în care sunteţi pentru prima dată în Magazinul Virtual, este necesar să vă înregistraţi ca şi client, selectând opţiunea " CONT NOU/AUTENTIFICARE " (înregistrare). Acest lucru va simplifica executarea unei comenzi ulterioare, datele iniţiale fiind înregistrate în baza de date, iar la următoarea intrare în Magazinul Virtual vor fi necesare numai datele de autentificare. La introducerea datelor Dvs., toate câmpurile cu scris îngroşat (bold-it) sunt obligatoriu de completat.

8. PRODUSE ŞI PREŢURI

Produsele comercializate prin intermediul magazinului online sunt destinate în primul rând, dar nu exclusiv, personalului medical!
Utilizatorul/Clientul poate fi orice persoană juridică sau fizică din România care creează în condiţiile prezentate la autentificare un cont de utilizator.
Specificaţiile, imaginile postate sau preţurile produselor prezente pe acest Magazin Virtual sunt informative şi pot fi schimbate fără o înştiinţare prealabilă (cu excepţia cazului în care înaintaţi o comandă online şi comandă este confirmată telefonic de către un reprezentant al societăţii noastre. NEWMED nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al Magazinului Virtual www.newmed.ro este lipsit de erori. Imaginile care sunt prezentate pe Magazinul Virtual sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putând diferi de acestea numai în ceea ce priveşte culoarea, aspectul, design s.a.m.d.. NEWMED nu garantează, disponibilitatea în stoc a produselor afişate pe Magazinul Virtual www.newmed.ro, motiv pentru care va avea dreptul de a nu livra parţial său integral o anumită comandă în cazul în care anumite produse nu mai apar în oferta curentă a furnizorului său nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentană din stoc, epuizarea ediţiei, etc). Dacă plata se face în avans, clientul va avea dreptul de a primi înapoi banii plătiţi pentru produsul respectiv. În toate cazurile în care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediată a sumelor încasate deja de MEDISAL S.R.L. prin magazin virtual NEWMED.ro, dar nu şi alte despăgubiri. Pentru evitarea oricăror neplăceri vă rugăm să apelaţi la reprezentanţii NEWMED. Fiecare comandă primită prin intermediul Magazinului Virtual www.newmed.ro va fi verificată şi confirmată telefonic.
Toate preţurile afişate în acest Magazin Virtual sunt exprimate în LEI şi includ TVA de19%. MEDISAL îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile în cazuri foarte întemeiate.
Punerea în funcţiune, instalarea, instruirea personalului - dacă este necesar acest lucru - se face contra cost.
În cazul comenzilor a căror valoare depăşeşte 500 LEI cu TVA inclus, costul transportului va fi suportat de MEDISAL S.R.L. cu excepţia produselor de mare volum (exemplu: mobilier) sau a produselor a căror greutate depăşeşte 20 kg. 
Costul transportului în aceste cazuri va fi suportat de Client. Pentru transportul mobilierului vă rugăm să ne contactaţi telefonic.
Plata se poate face Ramburs în numerar la curier în momentul livrării, sau cu Ordin de Plată în contul bancar al MEDISAL S.R.L. în contul RO42 OTPV 3200 0009 3303 RO01, deshis la OTP Bank Tg Mureş.

9. ACHIZIŢIONAREA DE PRODUSE

Pentru a putea achiziţiona produse vă rugăm să completaţi formularul de comandă on-line existent în cadrul Magazinului Virtual sau să vă adresaţi telefonic, unui reprezentant al NEWMED, la numerele de telefon afişate pe www.newmed.ro. În cadrul lansării unei comenzi on-line veţi fi contactat de un reprezentant al NEWMED pentru a stabili: disponibilitatea produselor în stoc, condiţiile, modalităţile şi termenele de livrare, modalităţile de plată, informaţii despre termenele de garanţie a produselor, etc.

10. LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele comandate se livrează prin Firme de curierat rapid la adresa indicată de client! Comenzile se onorează în ordinea sosirii şi înregistrării lor, în general în maxim 1-3 zile de la comandă pentru produsele aflate pe stoc, respectiv în max. 6-30 zile în cazul unor produse lipsă (mai rar cerute).

11. TRANSFERUL DE RISCURI

Indiferent de situaţie, începând de la ieşirea produselor din depozitul MEDISAL riscurile cărora pot fi supuse produsele şi ambalajele lor sunt transferate Clientului. Sarcina de apărare incubă Clientul în raport cu transportatorul, pe timpul livrării. Dacă Clientul constată defecte la produse datorate transportului, este obligat să semnaleze pe foaia de livrare!

12. PLATA


Contravaloarea produselor comandate se achită la primire - Ramburs în numerar!
Firma de curierat va emite o chitanţă fiscală pentru suma încasată ramburs! Firma MEDISAL S.R.L. nu mai eliberează altă chitanţă sau duplicate!
În cazul plăţii prin virament bancar (cu Ordin de plată) factura se transmite prin email, plata făcându-se anticipat, în unul din următoarele conturi: 
RO42 OTPV 3200 0009 3303 RO01, deshis la OTP Bank Tg Mureş
Sau
RO46 TREZ 4765 069X XX00 7017, deschis la Trezoreria Tg Mureş.

13. CERTIFICATE DE CONFORMITATE ŞI GARANŢIE

Toate produsele comercializate sunt noi, au marcaj CE (sunt omologate şi înregistrate într-o ţară comunitară) pentru a putea fi folosite în reţeaua medicală. Produsele vândute de noi se trimit în ambalajul lor original şi sunt însoţite obligatoriu de Certificate de garanţie.
Garanţia produselor este în general de 12 luni, cu excepţia produselor de unică folosinţă sau a materialelor sanitare. Garanţia se aplică numai defectelor de fabricaţie. Aceasta se limitează la alegerea MEDISAL S.R.L. la repararea sau la înlocuirea piesei/produsului cu excluderea în mod particular a plăţii de despăgubiri sau a unei taxe.
Orice reclamaţie în perioada de garanţie se va lua în considerare numai cu prezentarea Certificatului Original de garanţie emis de MEDISAL S.R.L. şi copia Facturii Fiscale. Reparaţiile în perioada de garanţie se execută numai la sediul firmei.

Condiţii de Garanţie:
Produsele identificate în acest certificat pe baza denumirii comerciale, a codului şi a numărului unic de serie S/N, beneficiază de garanţie în termenul specificat pentru fiecare în parte, perioada calculându-se faţă de data emiterii prezentului certificat. Timpul de nefuncţionare prelungeşte în mod corespunzător termenul de garanţie şi curge din momentul înregistrării în unitatea de service, până la aducerea produsului în stare de utilizare normală şi al notificării în scris în vederea ridicării produsului său predării efective a produsului către consumator. Durata medie de utilizare a produselor este de 1-3 ani în funcţie de tipul produsului.
Garanţia produselor achiziţionate se acordă în conformitate cu legile în vigoare la data cumpărării. Garanţia acordată nu afectează drepturile statuale ale beneficiarului consumator prevăzute prin legislaţia aplicabilă în vigoare, respectiv Legea 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora; Ordonanţa Guvernului 21/1992 privind protecţia consumatorilor şi Legea 296/2004 privind Codul Consumului, republicat. Dreptul beneficiarului de a renunţa la cumpărare în 14 zile lucrătoare de la primirea produsului, conform prevederilor Ordonanţei nr. 134/2014 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, se aplică doar pentru produsele livrate prin curier şi doar consumatorilor persoane fizice. Asigurarea garanţiei se face gratuit la sediul furnizorului, în zilele lucrătoare. Aducerea la starea de conformitate se face în primul rând prin repararea produsului, în termen de maxim 15 zile calendaristice de la recepţia în service. Nu constituie obiectul garanţiei subansablele şi materialele consumabile (baterii, manşete, cabluri, electrozi, becuri, etc...). Accesoriile şi produsele opţionale pot avea garanţie diferită de cea a produsului, conform specifiatiilor vânzătorului. Garanţia nu include operaţiunile de curăţire sau asistenţă tehnică, cu excepţia situaţiilor în care este precizat altfel într-un contract de service separat. Garanţia nu acoperă costurile de transport generate de revenirea produselor în service. Aceste costuri sunt suportate în totalitate de client, cu excepţia situaţiilor în care este precizat altfel printr-o clauză contractuală.
Nu se oferă garanţie pentru defecţiunile apărute ca urmare a nerespectării condiţiilor de transport, păstrare, punere în funcţiune, exploatare şi întreţinere, a manipulării defectuoase, a lovirii produselor, a producerii accidentelor, şocurilor electrice, mecanice, termice, a existenţei unui grad ridicat de impurităţi, a pătrunderilor de lichide în produse, a expunerii la foc, ventilaţiei necorespunzătoare, utilizării greşite sau neglijente a produselor, expunerii excesive la umezeală, solicitării anormale în utilizare sau exploatării defectuoase, fluctuaţii ale tensiunii de alimentare, intervenţii asupra produselor, indiferent de natura lor, de către personal neautorizat în scris de furnizor. Acumulatorii (bateriile reancarcabile) beneficiază de 6 luni garanţie de la data achiziţiei, cu excepţia situaţiilor când se precizează altfel în certificatul de garanţie.

Obligatiie beneficiarului:
Alimentarea de la reţeaua electrică cu împământare şi în limitele de toleranţă prevăzute de producător; Folosirea accesoriilor originale sau aprobate ca şi compatibile de către vânzător; Respectarea instrucţiunilor de utilizare ale echipamentelor, conform indicaţiilor tehnice date de vânzător, respectiv de executantul operaţiilor de service; Păstrarea integrităţii sigiliilor producătorului, vânzătorului, respectiv ale executantului lucrărilor de service;
Pentru a putea beneficia de garanţie, este obligatorie prezentarea certificatului de garanţie în original!
Clientul este obligat să notifice în forma scrisă unitatea de service despre natura defecţiunii!
Contact suport tehnic şi service: suport@medisal.ro Tel. 0745 186 566
Produsul va fi însoţit de toate accesoriile cu care s-a livrat. Recomandăm să fie însoţit şi de ambalajul original, pentru a asigura integritatea produsului în cazul transportului. Produse fără etichetele sau sigiliile de garanţie intacte sau cu defecte cauzate de manipulare sau stocare defectuoase, cum ar fi, dar fără a se limita la următoarele: crăpături, spărturi, elemente torsionate, desprinse sau lipsă, urme de arsuri, inundaţie sau cele care prezintă risc biologic de contaminare, urme de sânge, etc. – Vor fi refuzate la recepţia în vederea acordării garanţiei!
Garanţia este valabilă doar pe teritoriul României.

14. RETURNAREA PRODUSELOR

Conform OUG 134/2014 - cu modificările ulterioare - comsumatorul are dreptul în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare fără invocarea unui motiv şi fără penalităţi. Produsele se vor returna pe cheltuiala clientului, în ambalajul original, în starea în care au fost livrate. Clientul poate opta pentru schimbarea produsului cu unul similar sau pentru returnarea contravalorii acestuia în termen de 14 zile.
În acest caz vă rugăm să luaţi legătura telefonic cu un reprezentant NEWMED la numărul: 0769.266.247, de Luni până Vineri, între orele 8.00-16.00.
Nu se acceptă la retur produse deteriorate, folosite necorespunzător sau fără ambalajul original. Nu se acceptă produse la retur care au fost importate special la comanda clientului.

15. CONŢINUTUL MAGAZINULUI VIRTUAL

Nici o informaţie conţinută în acest site nu constituie o recomandare pentru investire în vreun serviciu şi/sau produs oferit de NEWMED sau în IDEEA POP-UP S.R.L..
Nici IDEEA POP-UP S.R.L. şi nici angajaţii săi nu pot fi făcuţi răspunzători pentru vreo pierdere, distrugere, sau cheltuială (incluzând, dar fără a se limita la orice pierdere de profit, indirectă, incidentală sau pe cale de consecinţă) care poate decurge din accesul sau folosinţa prezentului Magazin Virtual.
NEWMED îşi rezervă dreptul de a face schimbări şi corecturi în prezentul Magazin Virtual, atunci când apare necesitatea fără nici o notificare prealabilă.

16. DECLINAREA RESPONSABILITĂŢII

Utilizarea Magazinului Online www.newmed.ro se face pe răspunderea clientului.
NEWMED nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveşte preţurile, caracteristicile, imaginile, s.a.m.d., postate pe Magazinul Virtual. În eventualitatea în care preţul produsului său unele caracteristici ale acestuia, au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, NEWMED îşi rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe Magazinul Virtual cu titlu informativ şi nu reprezintă obligaţie contractuală. Promoţiile de pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.
NEWMED nu este răspunzător pentru prejudiciile generate de conexiunea internet în utilizarea, copierea sau afişarea conţinutului site-ului, declinându-şi, de asemenea, răspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defecţiuni tehnice apărute la server. În efortul său de a le oferi clienţilor informaţii actuale, NEWMED va realiza periodic modificări în conţinutul site-ului, schimbările referindu-se la informaţii despre produse (descrieri, poze, preţuri etc).
Clientul este singurul responsabil de alegerea produselor şi serviciilor, precum şi de corespunderea acestora la necesităţile sale. Clientul, în calitate de profesionist, trebuie să verifice condiţiile de utilizare a produselor (termene de valabilitate, contraindicaţii, precauţii privind utilizarea etc.). Clientul este obligat să examineze mărfurile în mod nemijlocit la recepţia acestora.
Orice reclamaţie referitoare la cantitate sau defecte se semnalează în cel mult 2 zile lucrătoare! 
Indiferent de caz, responsabilitatea MEDISAL S.R.L. este limitată la cel mult suma totală a valorii produselor sau serviciilor comandate de client.
MEDISAL S.R.L. nu poate fi făcut responsabil de lipsa unor produse din stoc.

17. DECLARAŢIE DE NON-GARANTIE

*CITIŢI CU ATENŢIE!!! * Înţelegeţi şi sunteţi de acord că utilizaţi Magazinul Virtual www.newmed.ro pe propriul dumneavoastră risc. Serviciul este furnizat „ca atare" şi "în formă disponibilă" şi în măsura maxim admisibilă permisă de lege. NEWMED nu recunoaşte, în mod expres, nicio garanţie, explicită sau implicită, privind Magazinul Virtual www.newmed.ro şi utilizarea de către dumneavoastră a acestuia, incluzând, dar fără a se limita la garanţiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acurateţe şi ne-încalcare a drepturilor de autor. Societatea nu-şi asumă responsabilitatea pentru nici un produs său serviciu oferit de un terţ sau la care se face reclamă sau al oricărui website conectat la acesta sau este prezentat pe orice banner sau material publicitar, iar NEWMED nu va fi parte şi nu va fi responsabil în nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzacţii între dumneavoastră şi terţi furnizori de produse sau servicii. Ca şi în cazul achiziţiei unui produs său serviciu prin orice mijlocire sau în orice mediu, trebuie să vă folosiţi cea mai bună judecată şi să manifestaţi atenţie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informaţie, orală sau scrisă, obţinută de dumneavoastră de la NEWMED sau prin intermediul www.newmed.ro nu va creea vreo garanţie nespecificata în mod expres în prezenta Declaraţie privind termenii de furnizare a serviciului.

18. DECLARAŢIA DE LIMITARE A RĂSPUNDERII

*CITIŢI CU ATENŢIE!!! * Înţelegeţi şi sunteţi de acord ca NEWMED nu va fi răspunzătoare faţă de dumneavoastră pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinţă sau exemplare, care includ, fără limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientelă, utilizare, date sau alte pierderi imateriale, derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Magazinul Virtual; (b) declaraţii sau conduită a oricărui terţ în ceea ce priveşte Magazinul Virtual; (c) inexactităţi, greşeli sau erori de conţinut; (d) leziuni personale sau daune aduse proprietăţii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul şi utilizarea de către dumneavoastră a Magazinul Virtual; (e) orice defecte de program, viruşi, „cai troieni" sau entităţi similare, care pot fi transmise Magazinului Virtual sau prin acesta de către un terţ; sau (f) orice altă chestiune privind Magazinul Virtual, indiferent că se bazează pe garanţie, contract, prejudiciu sau orice altă teorie juridică.

19. COMPENSAŢIE

Sunteţi de acord ca, pe cheltuială proprie, să despăgubiţi, să protejaţi NEWMED, pe angajaţii, agenţii şi reprezentanţii acesteia împotriva oricărei reclamaţii, reclamaţii ipotetice, urmăriri judiciare, acţiuni juridice sau proceduri administrative care derivă din sau este corelată cu utilizarea Magazinului Virtual sau accesul la acesta, respectiv din încălcarea prezentei Declaraţii de către dumneavoastră.

20. DECLARAŢIE DE RENUNŢARE ŞI INDIVIZIBILITATE

Neexercitarea sau neexecutarea de către oricare dintre părţi a oricărui drept sau prevedere a declaraţiei privind termenii de furnizare a serviciului nu va constitui o renunţare la dreptul său prevederea respectivă. Dacă oricare dintre prevederile declaraţiei privind furnizarea serviciului, inclusiv Declaraţia de non-garantie sau Limitarea răspunderii, sunt declarate neîntemeiate, neexecutorii sau nule de către o Instanţă de Judecată, părţile cad totuşi de acord ca Instanţa să depună eforturi pentru a transpune în practică intenţiile părţilor aşa cum sunt reflectate în prevederea respectivă, iar celelalte prevederi ale declaraţiei rămân valabile şi în vigoare.

21. LEGISLAŢIA ÎN VIGOARE

Această declaraţie privind condiţiile de furnizare a serviciului va fi guvernată şi interpretată în conformitate cu legile României, fără a lua în considerare conflictul între prevederile legale. Orice acţiune intentată de Dumneavoastră împotriva NEWMED în temeiul prezentei declaraţii va fi înaintata exclusiv instanţelor din România şi orice acţiune intentată de NEWMED împotriva Dumneavoastră în temeiul prezentei declaraţii va fi prezentată, la alegerea NEWMED, instanţelor din România de la sediul NEWMED sau instanţelor corespunzătoare din jurisdicţia în care domiciliaţi. Dumneavoastră şi NEWMED consimţiţi astfel şi vă supuneţi în mod irevocabil jurisdicţiei personale şi locaţiei acestor Instanţe.

22. LITIGII

Orice litigii ce izvorăsc din utilizarea, vizitarea şi/sau efectuarea unei comenzi prin intermediul Magazinului Virtual www.newmed.ro se vor rezolva pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit acest lucru, acestea vor fi supuse spre soluţionare Instanţelor Judecătoreşti competente din Braşov.
Pentru soluţionarea conflictelor sau neînţelegerilor vă rugăm accesaţi link-ul: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

23. LEGISLAŢIA APLICABILĂ

  • Ordinul MS nr 253/2010 privind dispozitivele medicale
  • Legea comerţului electronic - 365/2002
  • Legea 51/2003 pentru aprobarea OUG. nr. 134/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
  • OUG NR. 134/2014 completată prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonanţei Guvernului nr. 134/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanţă.
  • Hotărârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comerţul electronic
  • Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date -, modificată şi completată cu Legea nr 506/2004
  • O.G. 21/1992 şi H.G. 394/1995 privind Condiţiile de garanţie
  • Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe
  • OUG 34/2014 http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf