Termeni si Conditii Generale

Acest Magazin Online este controlat si operat de: IDEEA POP-UP S.R.L. (denumit in continuare " NEWMED "), Sediu social: Str. Prunului, nr. 14, bl. E1, sc. B, ap. 1, loc. BRASOV, Jud. BRASOV, cod: 500318; Cod unic de inregistrare: RO 30950738; Inregistrata la Registrul Comertului: J8/1849/2012; Telefon mobil: 0769.266.247; E- mail: office@newmed.ro.

IDEEA POP-UP S.R.L., prin intermediul magazinului online www.newmed.ro, reprezinta in mod exclusiv prin procesul de comert online efectuat Societatea Comerciala MEDISAL S.R.L., CUI: RO 18958171, Registrul Comertului: J26/1343/2006, sediu social si punct de lucru: str. Gheorghe Doja, nr. 234, cod postal 540236, Targu Mures, jud. Mures, si are rolul de intermediere a vanzarilor in numele societatii comerciale MEDISAL S.R.L..

Toate comenzile generate prin intermediul acestui Magazin Online vor fi insotite de documente fiscale, certificate de garantie si note de transport emise de MEDISAL S.R.L.

IDEEA POP-UP S.R.L., prin www.newmed.ro isi asuma dreptul de a putea efectua orice fel de modificari asupra continutului Magazin-ului Online cat si asupra acordului de utilizare fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Pentru utilizarea acestui Magazin Online este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate.

Inainte de a utiliza magazinul nostru online, va rugam sa cititi cu mare atentie enunturile de mai jos, care se aplica acestui magazin online si tuturor materialelor publicate in interiorul lui!
Prin accesarea si folosirea Magazinului Online, confirmati ca ati citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea magazinului online de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam incetati navigarea pe acest Magazin Online.

Acest site cu cuprinsul sau (texte, imagini, elemente grafice, baze de date, etc) este proprietatea NEWMED. Este strict interzisa utilizarea oricarui continut fara acordul in scris a proprietarului.

Va multumim pentru accesarea site-ului www.newmed.ro. Accesul la prezentul Magazin Online precum si folosirea lui sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos si cu legea Statului Roman.

1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

IDEEA POP-UP S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor cu caracter personal fiind inregistrat ca operator cu nr. 28200.
IDEEA POP-UP S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor Magazinului Virtual catre terti cu care nu are un contract de colaborare si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, in scopul procesarii comenzilor inregistrate de catre clienti prin transmiterea datelor pentru facturare si livrare catre MEDISAL S.R.L. (Societate Comerciala in numele careia IDEEA POP-UP S.R.L. intermediaza vanzarile generate de magazinul online www.newmed.ro) si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.
IDEEA POP-UP S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice) cu care nu are un contract de colaborare, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit, scris, prealabil. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.newmed.ro adresa sa de email pentru lansarea unei comenzi si/sau pentru activitati ulterioare de marketing direct poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a NEWMED, fie printr-o cerere scrisa trimisa pe adresa: Str. Prunului, nr. 14, bl. E1, sc. B, ap. 1, loc. BRASOV, Jud. BRASOV, cod: 500318, fie printr-un mesaj de „Dezabonare", expediat conform instructiunilor din mesajele de informare (newsletter).
Datele personale ale Clientilor transmise in timpul inregistrarii sunt procesate in mod confidential exclusiv cu scopul de a realiza comenzi si in functie de decizia Clientului exprimata in comanda, acestea pot fi procesate cu scopuri de marketing. Clientul are dreptul de a-si consulta, de a-si completa si de a-si actualiza datele personale, de a opri temporar sau permanent procesarea acestora sau de a le sterge daca acestea sunt incomplete, neactuale, neadevarate sau au fost culese prin nerespectarea legii. Clientul are, de asemenea, dreptul de a depune o contestatie in privinta procesarii datelor personale in scopuri de marketing.

2. LIMITE ALE UTILIZARII MAGAZINULUI VIRTUAL

Atunci cand accesati Magazinul Virtual declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati sa:
A) nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui Magazin Virtual;
B) nu veti permite sau nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca Magazinul Virtual pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator, rasista etc;
C) nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului" (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Magazinul Virtual, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal.
Prin accesarea si utilizarea acestui Magazin Virtual declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati NEWMED in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Magazinul Virtual si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel sau provocata direct sau indirect de NEWMED ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.
In vederea exercitarii drepturilor sus mentionate, puteti solicita de la NEWMED acest lucru, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, pe adresa Str. Prunului, nr. 14, bl. E1, sc. B, ap. 1, loc. BRASOV, Jud. BRASOV, cod: 500318. NEWMED va fi obligata sa va comunice masurile luate precum si daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastra, in termen de 5 zile lucratoare de la data primirii cererii.

3. COPYRIGHT (Drepturile de autor)

Drepturi de autor: IDEEA POP-UP S.R.L.. Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la textele, imaginile, sunetele, programele software, precum si orice alte materiale din interiorul acestui Magazin Virtual sunt proprietatea exclusiva a IDEEA POP-UP S.R.L., sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.
Este permisa navigarea pe Magazinul Virtual, reproducerea unor pasaje prin printare, descarcare pe disc, si instrainarea catre alte persoane, dar, in toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adica numai in scop informational sau personal. Nici o reproducere a oricarei parti a acestui Magazin Virtual nu poate fi vanduta sau distribuita in scopuri comerciale si nici nu poate fi modificata sau folosita in alte lucrari, publicatii sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tiparit, sau postata pe alt site. NEWMED nu acorda vizitatorilor acestui Magazin Virtual nici un fel de licenta sau drept asupra materialelor postate si/sau descarcate de pe Magazin Virtual, precum si in ceea ce priveste continutul si structura prezentului Magazin Virtual.

4. SECURITATE

Informatiile din formularul de comanda si din cel de AUTENTIFICARE vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. NEWMED asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat de autoritatile publice in baza legilor romane. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

5. OBIECT

Conditiile generale de fata se aplica vanzarilor de dispozitive medicale prin magazinul online www.newmed.ro, denumite in continuare „produse” precum si –dupa caz - serviciilor de instalare, intretinere si reparare denumite „servicii” prestate de MEDISAL SRL.

Aceste produse si servicii sunt destinate in primul rand, dar nu exclusiv, personalului medical!

Utilizatorul/Clientul poate fi orice persoana juridica sau fizica din Romania care creeaza in conditiile prezentate la autentificare un cont de utilizator.

NEWMED isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui site in orice moment si fara preaviz.

6. PRETURI / COSTURI

Toate preturile afisate includ TVA de 9% sau 19%. NEWMED isi rezerva dreptul de a modifica preturile in cazuri foarte intemeiate.

Punerea in functiune, instalarea, instruirea personalului - daca este necesar acest lucru - se face contra cost. Pentru informatii suplimentare va rugam se ne contactati telefonic la numarul 0769266247 sau pe e-mail la adresa: office@newmed.ro .

In cazul comenzilor a caror valoare depaseste 1000 Lei cu TVA inclus, costul transportului va fi suportat de Medisal SRL cu exceptia produselor de mare volum (exemplu: Mobilier, Autoclave, etc.) sau a produselor a caror greutate depaseste 3 kg. In cazurile exceptionale, costul transportului va fi suportat de catre Client.

Pentru o cotatie de pret a costului de transport in cazul mobilierului sau a unor produse grele / voluminoase va rugam sa ne contactati telefonic la numarul: 0769266247.

Statusul produselor din magazinul online NEWMED.ro

In stoc: Produsele aflate in stoc se pot comanda direct prin adaugarea lor in cosul de cumparaturi, urmand ca dupa confirmarea comenzii sa poata fi livrate in termen de 1-2 zile lucratoare prin firma de Curierat Rapid sau se vor putea ridica personal din Showroom-ul MEDISAL SRL.

Disponibil la comanda: Clientul poate adauga produsul in cosul de cumparaturi si poate finaliza comanda, ulterior fiind contactat telefonic sau prin e-mail de catre un reprezentant NEWMED pentru a se stabili data aproximativa a livrarii a produsului in cauza. Aceasta data poate varia de la un produs la altul si se poate modifica in functie de anumiti factori: stoc furnizor, timp de transport, etc.

NOTA: O comanda poate contine atat produse aflate In stoc cat si produse Disponibile la comanda, iar clientul va fi informat cu privire la termenul de livrare a comenzii, expedierea acesteia putandu-se realiza partial (pentru produsele aflate In stoc) sau integral (atunci cand toate produsele din comanda vor fi disponibile pe stoc), in functie de necesitatea clientului.

Indisponibil temporar: Clientul nu poate adauga acest produs in cosul de cumparaturi si implicit produsul nu poate fi comandat.

NOTA: In momentul cand statusul produsului indisponibil se va schimba in cadrul magazinului online aparand In stoc sau Disponibil la comanda, atunci produsul respectiv poate fi adaugat in cosul de cumparaturi si comanda poate fi realizata.

7. LIVRAREA

Produsele comandate se livreaza prin firme de curierat rapid agreeate de MEDISAL SRL la adresa indicata de client in comanda.

Comenzile se onoreaza in ordinea sosirii si inregistrarii lor, in general in maxim 1-3 zile de la comanda pentru produsele aflate pe stoc, respectiv in 6-30 zile in cazul unor produse disponibile la comanda (mai rar cerute).

Modalitati de livrare

Livrare prin curierat rapid

1. Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mica de 1000 Lei cu TVA inclus se calculeaza in cadrul magazinului online in pagina de comanda.

La finalizarea comenzii, clientul are posibilitatea de a selecta pentru livrare, una dintre firmele de curierat rapid cu care MEDISAL SRL are contract de colaborare: Urgent Cargus sau Fan Courier.

2. Livrarea este GRATUITA pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 Lei cu TVA inclus, iar acest lucru se actualizeaza si afiseaza automat in cosul de cumparaturi si in formularul comanda, atunci cand pragul minim este depasit.

3. Pentru produsele grele si / sau voluminoase care fac parte din categoriile: Mobilier, Sterilizare (Autoclave), Consumabile medicale in cantitate mare (Gel-uri ECO sau ECG, Dezinfectanti, Cearsafuri de hartie in rola, etc), taxa de livrare se aplica in functie de greutatea si volumul produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii si difera de la o situatie la alta.

In aceste situatii exceptionale, taxa de transport va fi comunicata telefonic clientului inainte de confirmarea comenzii si expedierea acesteia, pentru a putea avea acordul acestuia.

Ridicare din magazin

Serviciul de ridicare personala din showroom-ul MEDISAL SRL este marcat in pagina produselor eligibile si la finalizarea comenzii, in sectiunea Metoda de livrare.

Optiunea Ridicare din Magazin este GRATUITA indiferent de valoarea sau greutatea / volumul comenzii.

Daca produsele pe care le-ati comandat sunt pe stoc in magazin, le puteti ridica imediat dupa confirmarea comenzii.

Daca produsele nu sunt pe stoc in magazin fiind disponibile la comanda, o sa va anuntam prin e-mail sau telefonic cand acestea vor ajunge in magazin ca sa le puteti ridica.

8. TRANSFER DE RISCURI

Indiferent de situatie, incepand de la iesirea produselor din depozitul Medisal SRL, riscurile carora pot fi supuse produsele si ambalajele lor sunt transferate Clientului. Sarcina de aparare incuba Clientul in raport cu transportatorul, pe timpul livrarii. Daca Clientul constata defecte la produse datorate transportului, este obligat sa semnaleze pe foaia de livrare!

9. PLATA

Contravaloarea produselor comandate se achita la primire - ramburs in numerar.

Firma de curierat va emite o chitanta fiscala pentru suma incasata ramburs. Firma Medisal SRL nu mai elibereaza alta chitanta sau duplicate.

In cazul platii prin virament bancar (cu Ordin de plata) factura se transmite prin email sau fax, plata facandu-se anticipat, in una din urmatoarele conturi: 

RO42 OTPV 3200 0009 3303 RO01, deshis la OTP Bank Tg Mures sau

RO46 TREZ 4765 069X XX00 7017, deschis la Trezoreria Tg Mures.

10. CERTIFICATE DE CONFORMITATE SI GARANTIE

Toate produsele comercializate sunt noi, au marcaj CE (sunt omologate si inregistrate intr-o tara comunitara) pentru a putea fi folosite in reteaua medicala. Produsele vandute prin intermediul magazinului online NEWMED.ro se expediaza de catre MEDISAL SRL in ambalajul lor original si sunt insotite obligatoriu de Certificat de Garantie.

Garantia produselor este in general de 12-24 luni, cu exceptia produselor de unica folosinta sau a materialelor sanitare. Garantia se aplica numai defectelor de fabricatie. Aceasta se limiteaza la alegerea Medisal SRL la repararea sau la inlocuirea piesei/produsului cu excluderea in mod particular a platii de despagubiri sau a unei taxe.

Orice reclamatie in perioada de garantie se va lua in considerare numai cu prezentarea Certificatului original de Garantie emis de Medisal SRL si copia Facturii Fiscale. Reparatiile in perioada de garantie se executa numai la sediul firmei Medisal SRL, situat in Targu Mures, str. Gheorghe Doja nr. 234, cod postal 540236.

11. RESPONSABILITATE

Utilizarea site-lui www.newmed.ro se face pe raspunderea clientului.

NEWMED nu este raspunzator pentru prejudiciile generate de conexiunea internet in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului, declinandu-si, de asemenea, raspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server.

In efortul sau de a le oferi clientilor informatii actuale, NEWMED va realiza periodic actualizari si modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre produse (descrieri, poze, preturi etc).

Pozele afisate pe site au caracter informativ si nu reprezinta obligatie contractuala.

Promotiile de pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Clientul este singurul responsabil de alegerea produselor si serviciilor, precum si de corespunderea acestora la necesitatile sale. Clientul, in calitate de profesionist, trebuie sa verifice conditiile de utilizare a produselor (termene de valabilitate, contraindicatii, precautii privind utilizarea etc.). Clientul este obligat sa examineze marfurile in mod nemijlocit la receptia acestora si sa semnaleze orice neconformitate pe foaia de livrare a firmei de curierat.

Orice reclamatie referitoare la cantitate sau defecte se semnaleaza in cel mult 2 zile lucratoare! 

Indiferent de caz, responsabilitatea NEWMED (MEDISAL SRL) este limitata la cel mult suma totala a valorii produselor sau serviciilor comandate de client.

NEWMED nu poate fi facut responsabil de lipsa unor produse din stoc.

12. RETURNAREA PRODUSELOR

 Conform OUG 134/2014 - cu modificarile ulterioare - consumatorul are dreptul in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Produsele se vor returna pe cheltuiala clientului, in ambalajul original, in starea in care au fost livrate. Clientul poate opta pentru schimbarea produsului cu unul similar sau pentru returnarea contravalorii acestuia in termen de 14 zile.

In acest caz va rugam sa luati legatura telefonic cu noi apeland numarul 0769266247 intre orele 8.00-16.00 in zilele lucratoare!

Nu se accepta la retur produse deteriorate, folosite necorespunzator sau fara ambalajul original.

Nu se accepta produse la retur care au fost importate special la comanda clientului

13. CONDITII DE GARANTIE

Produsele identificate in acest certificat pe baza denumirii comerciale, a codului si a numarului unic de serie S/N, beneficiaza de garantie in termenul specificat pentru fiecare in parte, perioada calculandu-se fata de data emiterii prezentului certificat. Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie si curge din momentul inregistrarii in unitatea de service, pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si al notificarii in scris in vederea ridicarii produsului sau predarii efective a produsului catre consumator. Durata medie de utilizare a produselor este de 1-3 ani in functie de tipul produsului.

Garantia produselor achizitionate se acorda in conformitate cu legile in vigoare la data cumpararii. Garantia acordata nu afecteaza drepturile statuale ale beneficiarului consumator prevazute prin legislatia aplicabila in vigoare, respectiv Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora; Ordonanta Guvernului 21/1992 privind protectia consumatorilor si Legea 296/2004 privind Codul Consumului, republicat. Dreptul beneficiarului de a renunta la cumparare in 10 zile lucratoare de la primirea produsului, conform prevederilor Ordonantei nr. 134/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, se aplica doar pentru produsele livrate prin curier si doar consumatorilor persoane fizice. Asigurarea garantiei se face gratuit la sediul furnizorului, in zilele lucratoare. Aducerea la starea de conformitate se face in primul rand prin repararea produsului, in termen de maxim 15 zile calendaristice de la receptia in service. Nu constituie obiectul garantiei subansablele si materialele consumabile (baterii, mansete, cabluri, electrozi, becuri, etc...). Accesoriile si produsele optionale pot avea garantie diferita de cea a produsului, conform specifiatiilor vanzatorului. Garantia nu include operatiunile de curatire sau asistenta tehnica, cu exceptia situatiilor in care este precizat altfel intr-un contract de service separat. Garantia nu acopera costurile de transport generate de revenirea produselor in service. Aceste costuri sunt suportate in totalitate de client, cu exceptia situatiilor in care este precizat altfel printr-o clauza contractuala.

Nu se ofera garantie pentru defectiunile aparute ca urmare a nerespectarii conditiilor de transport, pastrare, punere in functiune, exploatare si intretinere, a manipularii defectuoase, a lovirii produselor, a producerii accidentelor, socurilor electrice, mecanice, termice, a existentei unui grad ridicat de impuritati, a patrunderilor de lichide in produse, a expunerii la foc, ventilatiei necorespunzatoare, utilizarii gresite sau neglijente a produselor, expunerii excesive la umezeala, solicitarii anormale in utilizare sau exploatarii defectuoase, fluctuatii ale tensiunii de alimentare, interventii asupra produselor, indiferent de natura lor, de catre personal neautorizat in scris de furnizor. Acumulatorii (bateriile reancarcabile) beneficiaza de 6 luni garantie de la data achizitiei, cu exceptia situatiilor cand se precizeaza altfel in certificatul de garantie.

Obligatiie beneficiarului:

Alimentarea de la reteaua electrica cu impamantare si in limitele de toleranta prevazute de producator;

Folosirea accesoriilor originale sau aprobate ca si compatibile de catre vanzator;

Respectarea instructiunilor de utilizare ale echipamentelor, conform indicatiilor tehnice date de vanzator, respectiv de executantul operatiilor de service;

Pastrarea integritatii sigiliilor producatorului, vanzatorului, respectiv ale executantului lucrarilor de service;

Pentru a putea beneficia de garantie, este obligatorie prezentarea certificatului de garantie in original!

Clientul este obligat sa notifice in forma scrisa unitatea de service despre natura defectiunii!

Contact suport tehnic si service: office@newmed.ro ; Telefon: 0769266247

Produsul va fi insotit de toate accesoriile cu care s-a livrat. Recomandam sa fie insotit si de ambalajul original, pentru a asigura integritatea produsului in cazul transportului. Produse fara etichetele sau sigiliile de garantie intacte sau cu defecte cauzate de manipulare sau stocare defectuoase, cum ar fi, dar fara a se limita la urmatoarele: crapaturi, sparturi, elemente torsionate, desprinse sau lipsa, urme de arsuri, inundatie sau cele care prezinta risc biologic de contaminare, urme de sange, etc. – vor fi refuzate la receptia in vederea acordarii garantiei!

Garantia este valabila doar pe teritoriul Romaniei.

14. LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Medisal srl va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Targu Mures.

15. LEGISLATIE APLICABILA

  • Ordinul MS nr 253/2010 privind dispozitivele medicale
  • Legea comertului electronic - 365/2002
  • Legea 51/2003 pentru aprobarea OUG. nr. 134/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
  • OUG NR. 134/2014 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 134/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
  • Hotararea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic
  •  Legea 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date -, modificata si completata cu Legea      nr 506/2004
  • O.G. 21/1992 si H.G. 394/1995 privind Conditiile de garantie:
  • Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe
  • OUG 34/2014 http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Important !Acesti Termeni si Conditii de Utilizare precum si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce pot aparea intre  Medisal SRL si Utilizator/Client. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze