Stetoscop Littmann Cardiology IV verde inchis 6155

Stetoscop Littmann Cardiology IV verde inchis 6155

1.325,36 lei
cu TVA Solicita termen de livrare
 Disponibil la comanda

Modalități de plată:

  • RAMBURS la livrare cu Numerar direct la Curier.

sau

  • TRANSFER BANCAR (Ordin de Plata) integral în avans.

Descriere

Stetoscopul 3M™ Littmann® Cardiology IV™ este creat pentru performanta acustica extraordinara, combinata cu o versatilitate exceptionala. Stetoscopul 3M™ Littmann® Cardiology IV™, unul dintre cele mai recunoscute stetoscoape din domeniu, ofera prin design-ul sau inovator diafragme reglabile pe ambele parti pentru usurinta in utilizare la tratarea pacientilor adulti si copii. Partea pediatrica a capsulei se poate converti in clopot traditional prin indepartarea diafragmei reglabile si inlocuirea acesteia cu inelul cauciucat inclus. Lungime 69 cm si greutate 177 grame.

Alegeti partea activa a capsulei: numai o fata a capsulei este activa din punct de vedere acustic in orice moment, identificata printr-un marcaj pe tija. Rotiti capsula pentru a face ca partea inactiva sa devina parte activa.

Reglati tensiunea castilor: pentru reducerea tensionarii arcului, indepartati tuburile auriculare, iar pentru cresterea tensionarii arcului, strangeti tuburile auriculare.

Stetoscopul Cardiology IV nu este doar pentru cardiologi. Acesta este utilizat de catre medici specialisti si generalisti, pediatri, din departamentul ATI, personal UPU, asistente medicale, studenti la medicina si alte cadre medicale pentru a identifica, a asculta si a studia sunetele inimii, plamanilor si ale altor organe la pacientii adulti si copii. Utilizati partea mare pentru adulti si partea mica pentru pacienti pediatrici sau ceu slabi, in jurul bandajelor si in evaluarea carotidei.

Tubul cu lumen dublu asigura doua trasee sonore intr-un singur tub. Tehnologia diafragmei reglabile - o inventie a companiei 3M - permite medicilor sa auda mai bine diferite frecvente prin simpla alternare a presiunii asupra capsulei. Apasati ferm partea pentru adulti pentru a auzi sunetele de frecventa inalta. Asezati usor capsula stetoscopului pe pielea pacientului, fara a apasa. In momentul in care membrana diafragmei este suspendata, aceasta face sa rezoneze sunetele de frecventa joasa. Aceasta caracteristica de economisire a timpului permite furnizorului de servicii medicale sa se concentreze asupra pacientului, in timp ce diafragma asigura confortul pacientului prin faptul ca nu provoaca senzatia de racoare.

Tubulatura elastica isi pastreaza forma si flexibilitatea in timp, chiar daca stetoscopul se pliaza strans in buzunar. Aceasta ofera stetoscopului o viata mai lunga, datorita rezistentei la uleiurile pielii si alcool. Tubulatura de ultima generatie nu contine latex, un beneficiu atat pentru profesionistii din domeniul medical cat si pentru pacientii care sunt sensibili. Si pentru a avea un rol important in protectia sanatatii umane si a mediului inconjurator, tubulatura de ultima generatie nu contine plastifianti de tip ftalati.

Stetoscopul Cardiology IV este fabricat in Statele Unite ale Americii pentru o calitate constanta si vine insotit de olive auriculare mari si mici, inel cauciucat pentru clopot, si instructiuni.

Caracteristici generale:

  • Capsula dubla - Capsula combinata: fata mare poate fi utilizata in cazul pacientilor adulti, in timp ce fata mica este folosita in cazul pacientilor slabi sau pentru pediatrie, in jurul bandajelor sau in controlul carotidei.
  • Clopot traditional - Posibilitatea conversiei fetei mici in clopot traditional prin indepartarea diafragmei si inlocuirea cu inelul cauciucat inclus ce nu provoaca senzatia de racoare.
  • Doua diafragme reglabile - Diafragma brevetata cu frecventa duala, reglabila pe fiecare fata, care alterneaza intre sunetele de frecventa joasa si cele de frecventa inalta, fara a fi necesara intoarcerea capsulei.
  • Pentru confortul pacientilor - Capsula, inelul si diafragma nu provoaca senzatia de racoare in contact cu pielea pacientilor.
  • Tub cu lumen dublu - elimina zgomotul de frecare provocat de tuburile duble traditionale.
  • Brate flexibile, usor ajustabile - Bratele stetoscopului sunt flexibile, usor ajustabile pentru un confort personalizat. Olivele auriculare inclinate sunt perfect aliniate cu canalele urechii.
  • Olive auriculare moi - Olive auriculare moi de tip "snap-tight", pentru o izolare acustica optima.
  • Performanta acustica senzationala - Performanta acustica senzationala si versatilitate exceptionala, oferite de unul dintre cele mai recunoscute stetoscoape din domeniu.
  • Diametru diafragma mare - 4,3 cm
  • Diametru diafragma mica - 3,3 cm
  • Lungime - 69 cm
  • Greutatea capsulei - 87 g
  • Greutate neta - 177 g
  • Specialitati - anestezisti, cardiologi, ATI, medicina interna, studenti la medicina, asistente medicale, medici pediatri, medici, specialisti pneumologi.

Fisa tehnica

5436.04
Fisa tehnica
Culoare
verde inchis

Produse Asociate